K oblíbeným úpravám kapra i ostatních druhů sladkovodních ryb patří grilování. Nechte se inspirovat recepty na grilování kapra od známého odborníka Petra Stupky.
Kapří maso nejdříve naložíme do připravené marinády. Rybí maso stačí marinovat pouze krátce (15 – 20 minut). Při vlastním grilování použijeme pouze mírný žár.
Video s ukázkou přípravy přírodní a asijské marinády.
Grilovaného kapra si můžete připravit i z hotových rybích výrobků určených ke grilování. Jedná se především o marinované kapří filety. Marinované filety, ale i pstruha či další druhy ryb vhodné ke grilování můžete zakoupit v prodejně ryb na sádkách v Třeboni.
Článek Kapr a grilování zařazen do rubriky Třeboňský kapr a Recepty kapr.
Specifikem Třeboňska je možnost rybaření na rybnících Rybářství Třeboň a.s.
Penzion Třeboň partner pro ubytování v Třeboni.
Dovolená s rybařením na chatách a chalupách od DDS TOUR.
Rybaření a rybářské potřeby v regionálním katalogu služeb a subjektů Třeboň INFO.CZ.
Kapří maso se výborně hodí i ke grilování. Inspirujte se recepty na grilování kapra.
Nejčastějším úlovkem rybářů je Třeboňský kapr. K dalším loveným rybám patří štika, sumec, candát, lín, amur.
Hledáte ubytování pro Vaší rybářskou dovolenou na Třeboňsku? Využijte služeb turistického portálu Třeboňsko.cz.