Vyzkoušejte recept na sváteční rybí polévku inspirovaný lidovými tradicemi, podle kterých na vánočním stole nesměly chybět pokrmy z hrachu. Autorem receptu je známý odborník na přípravu pokrmů ze sladkovodních ryb – Petr Stupka.
K přípravě rybí polévky s hráškem budete kromě odřezků a vnitřností z kapra potřebovat kořenovou zeleninu, cibuli, zelený hrášek, vařené brambory, smetanu a vejce. Z koření pak muškátový květ a petrželovou nať. Jemný rybí krém s hráškem zdobíme malými omeletkami, připravenými z vajec a zeleného hrášku.
Článek Vánoční rybí krém s hráškem zařazen do rubriky Třeboňský kapr a Recepty kapr.
Specifikem Třeboňska je možnost rybaření na rybnících Rybářství Třeboň a.s.
Penzion Třeboň partner pro ubytování v Třeboni.
Dovolená s rybařením na chatách a chalupách od DDS TOUR.
Rybaření a rybářské potřeby v regionálním katalogu služeb a subjektů Třeboň INFO.CZ.
Kapří maso se výborně hodí i ke grilování. Inspirujte se recepty na grilování kapra.
Nejčastějším úlovkem rybářů je Třeboňský kapr. K dalším loveným rybám patří štika, sumec, candát, lín, amur.
Hledáte ubytování pro Vaší rybářskou dovolenou na Třeboňsku? Využijte služeb turistického portálu Třeboňsko.cz.